Kortärmad klänning

Färgglada klänningar för barn med kort ärm. Här hittar du lekfulla barnklänningar i olika modeller. Klänning för barn finns med eller utan ärm. Barnklänning med puffärm i singoalla modell eller en rak enkel modell. Klänningarna för barn är utmärkta att leka i och med. Alla kortämade sommarklänningar har djurmotiv med någon del som sticker ut.

Grid
List
−51,49%
turkos sommarklänning med anka
Söt kortärmad sommarklänning för barn, med en rolig anka som dinglar med benen. Fågeln är gul och har oranga ben.. En rolig och färgglad klänning som håller för mycket tvätt och lek.
143,20 kr
295,20 kr
Gul klänning med apa
Somrig barnklänning med glada apan Doris. Apans ben hänger löst och är perfekta att leka med.
279,20 kr
Klänning med myra
Grön barnklänning med en söt myra. En kortärmad klänning som är perfekt att både leka i och med. Myran släpar på ett löv som sticker ut och är perfekta att dra i.
279,20 kr
Sommarklänning med papegoja
Färgglad barnklänning med papegoja. En kortärmad klänning som är perfekt att både leka i och med. Papegojan har vingar som sticker ut och är perfekta att dra i.
279,20 kr
Klänning med katt i fickan
Rosarandig ekologisk klänning med katt i fickan. Den lilla svansen sticker ut och är perfekt att pilla med.
295,20 kr
Klänning med sköldpadda
Rosa-randig ekologisk barnklänning med söt sköldpadda. Sköldpaddans två ben sticker ut och är toppen för barnet att pilla med.
279,20 kr
Katt-klänning, grön
Grön randig ekologisk klänning med katt i fickan. Katten har en liten svans som hänger ut.
295,20 kr
Cerise klänning med groda
Färgglad och lekfull barnklänning med groda. En sommarklänning som är perfekt att både leka i och med. Grodan har två ben som hänger löst och är perfekta att dra i.
279,20 kr
Havsturkos kattklänning
Gillar du katter? Här är en söt kortärmad sommarklänning för barn, med en liten kattunge som tittar upp ur fickan. Katten Conny är svart och har en liten svans som sticker ut ur fickan. En härlig klänning som håller för mycket tvätt och lek.100 % bomullsjerseyMaskintvätt 40 graderTillverkad i Turkiet
295,20 kr
klänning med tax (eko)
Randig barnklänning i blått och vitt. Örat på den söta taxen häner löst och är perfekt att pilla med. En tax som är så långa att den fortsätter runt på baksidan.
279,20 kr
Rosa klänning med apa
Sista produkten i lager
Barnklänning med glada apan Doris. Apans ben hänger löst och är perfekta att leka med.
279,20 kr
Ljusrosa klänning med nyckelpiga
Här kommer nyckelpigan Lola flygande på en rosa klänning i singoalla-modell. Vingarna sticker ut och är perfekta för barn som gillar att pilla på saker.
295,20 kr
Cerise klänning med superhjälte
Här kommer super-Signe med superkrafterna. Hon kan flyga, springa fortare än blixten och lyfta en hel lastbil. Dessutom är hon grym på karaoke.
279,20 kr
blå/vitrandig klänning med krabba
Randig ekologisk sommarklänning med röd krabba. Den roliga applikationen med krabban har två klor som hänger ut - perfekt för barn som gillar att pilla med saker.
279,20 kr