Mössor

Roliga och barnmössor med djur som sticker ut! LipFish färgglada mössor för barn brukar ofta framkalla leenden och lyser upp även de gråaste höstdagarna. Vi har mössor för barn upp till 6 år och även ett antal i vuxenstorlek då det varit så många som frågat efter dem. De lite tunnare randiga mössorna är tillverkade av 95 procent ekologisk bomull och 5 procent elastan. De enfärgade mössorna är i 100 procent bomull. Vi gillar mössor med djur - hoppas att du gör det också. Några av djurmössorna har detaljer som sticker ut och som man kan dra i.

Grid
List
Svart mössa med haj
Hajmössa som finns i storlekar för både barn och vuxna. En rolig mössa med en hajfena som sticker ut på sidan. Bomullsmössa i bästa kvalitet  som håller färgen tvätt efter tvätt
159,20 kr
Rosa dinosauriemössa
Rosarandig ekologisk mössa med grön dinosaurie. Mössan har taggar som sticker ut på sidan. Den randiga mössan finns i både barn- och vuxenstorlek.
159,20 kr
Svart mössa med dinosaurie
Dinosauriemössa med taggar som sticker ut. En rolig mössa med T-rex, perfekt för dinosaurieälskaren. Den svarta mössan finns även i vuxenstorlek.
159,20 kr
−50,25%
Mössa med häst
Cerise hästmössa. Finns även för vuxna.

100 bomull Maskintvätt 40 grader Tillverkad i Turkiet

79,20 kr
159,20 kr
Randig katt-mössa
Ekologisk grönrandig mössa med katten Conny. Finns även i storlek för vuxna som vill ha en färgglad mössa som sticker ut.
159,20 kr
Älgmössa
Grönrandig ekologisk mössa med älg. Mössan med älgmotiv finns även i vuxenstorlek.
159,20 kr
Mörkblå mössa med räv
Härlig blå rävmössa för barn. Den busiga räven har en liten svans som sticker ut på sidan.
159,20 kr
Blå mössa med dinosaurie
Dinosauriemössa med taggar som sticker ut. En härlig barnmössa med T-rex, perfekt för dinosaurieälskaren.
159,20 kr